Hieronder staan in verschillende albums de foto’s van de activiteiten in 2021. De meest recente staan bovenaan.

Opening 6-jarig bestaan

In 2020 zijn geen foto’s gemaakt, omdat we gebonden waren aan de maatregelen van de overheid vanwege de COVID-19 pandemie. Een gedeelte van dit jaar zijn we ook gesloten geweest. In die periode zijn er 5 gasten en 1 gastvrouw overleden, die we bij de heropening op 7 juli 2021 hebben herdacht.

-

Afbeelding 1 van 17

7 juli 2021 konden we dus weer open en mochten we het 6-jarig bestaan vieren, met de heerlijke, gesponsorde taart van de MCD en de ijskar van Pinokkio. Het was fijn om elkaar weer te ontmoeten, iets meer verruiming van de regels, maar nog wel met de schermen. Dat iedereen genoot van de traktaties is wel aan de foto’s te zien.

Nationale Ouderendag, beachvlag.

De foto’s, die genomen zijn op 1 oktober 2021 staan tijdelijk achter de vorige, die genomen zijn tijdens de viering van het 6-jarig bestaan.

gesponsorde beachvlag

Afbeelding 1 van 6

gesponsorde beachvlag

Afscheid gastvrouwen Adrie, Joke en Nel

Hierbij de foto’s van het afscheid van onze gastvrouwen. Ze zijn hartelijk bedankt voor alles wat zij de afgelopen jaren voor het Inlooppunt gedaan hebben. Het gaat jullie goed! Gelukkig kan het Inlooppunt normaal doorgaan, doordat er ook verschillende nieuwe gastvrouwen gekomen zijn. Onze gasten zullen binnen korte tijd kennis maken met hen.

Afscheid van Adrie, Joke en Nel

Afbeelding 1 van 4

Afscheid van Adrie, Joke en Nel

Week van de vrijwilliger

Wethouder Van Twist van de gemeente Altena kwam langs om aan alle vrijwilligers een bon uit te reiken. Hiermee drukte hij de erkenning van de gemeente uit voor het werk, dat vrijwilligers zo trouw doen.

Week van de Vrijwilliger

Afbeelding 1 van 1

Tgv de Week van de Vrijwilliger kwam wethouder Van Vught langs. Helaas zijn we op dit moment weer gesloten vanwege corona.

Albert Heijn steunt jong en oud!

Met de B’eetjes actie steunde Albert Heijn Werkendam de verenigingen. Dat kwam goed van pas.

waardecheque-inlooppunt

Afbeelding 1 van 1

Bij AH Van Vuuren in Werkendam kregen we door deze actie het leuke bedrag van 193 euro. Als het weer kan gaan we daar iets leuks mee doen!