We zijn na een half jaar gesloten te zijn geweest, weer begonnen met activiteiten bij het inlooppunt. Gelukkig kunnen we weer bij elkaar komen. Hieronder de foto’s van de verschillende activiteiten. Veel plezier!

Opening 16 maart 2022

Hieronder de foto’s van de opening na de lockdown. Iedereen is blij om elkaar weer te zien. Op 16 maart 2022 was het zover.

Goede Vrijdag

Op Goede Vrijdag hadden we een meditatieve morgen, met maaltijd na. Het smaakte best, veel gezelliger dan alleen eten.

Koningsdag met bingo

Koningsdag 2022 was heel gezellig. Een heerlijke oranjekoek, lekkere hapjes en ook nog een Bingo met leuke prijsjes.
Heel gezellig allemaal. Geniet nog even na met de foto’s.

Burgemeester Lichtenberg bezoekt het Inlooppunt

Op 11 mei kregen we hoog bezoek. Burgemeester Egbert Lichtenberg kwam eens bij ons kijken. Het was heel gezellig en hij was bereid met iedereen op de foto te gaan. Hij nam ook voor zichzelf nog wat foto’s. Hopelijk heeft hij nog wel eens een momentje om bij ons koffie te komen drinken. Geniet nog na van de foto’s.

Het 7-jarig bestaan

Omdat het op 1 juli alweer 7 jaar geleden is dat het Inlooppunt is opgericht, besteedden we hier, net als in andere jaren, wat aandacht aan. Dat werden 2 dagen: op 28 juni was er een heerlijke High Tea, verzorgd door Teuni de Smit, op 8 juli een gezellige morgen met taart en Bingo.

Gezamenlijke Chinese maaltijd

Op 27 juli genoten we van een heerlijke, chinese maaltijd.

Spellen in plaats van Graanbuurt

Op 11 augustus stond een uitje gepland naar de Graanbuurt in Giessenburg, waar we naast rondkijken en lunchen ook zouden varen op de Giessen. Vanwege de warmte kon dat niet doorgaan. Het alternatief bleek ook succesvol: in de Altenaer een gezellige dag met gehuurde spellen, frietje en Pinokkio-ijs toe. Geniet nog even na met de foto’s.

Barbecue 5 oktober

Op 5 oktober genoten we van een heerlijke barbecue, verzorgd door slagerij Van den Heuvel. De toetjes kregen we gesponsord door de MCD. Het was weer fijn om met elkaar te eten. Geniet nog even na met de foto’s.