Stamppottenbuffet 8 februari

Op 23 maart gingen we heerlijke pannenkoeken eten op de Pannenkoekenboot in Woudrichem en daarna bezochten we de klompenmakerij in Dussen. En voor de deur weer thuisgebracht met een touringcarbus. Genieten dus, ook van de foto’s!

Paasstukjes maken op 31 maart

Op 31 maart, een week voor de Pasen, hadden we een creatieve morgen. Het was heel gezellig om dit met elkaar te doen. Blijkbaar hebben de mannen geen interesse om zich hiermee bezig te houden. Zij haalden met elkaar herinneringen op van vroeger, dat was ook gezellig natuurlijk. Een fijne morgen, voor iedereen!

8-jarig jubileum

Ter gelegenheid van het 8 jarig jubileum van het Inlooppunt was er een gezamenlijke maaltijd van de vrijwilligers: chauffeurs, gastvrouwen en gastheren. Bovendien werd er een expositie geopend met de titel TERUG NAAR DE SCHOOLBANKEN. Deze kon bewonderd worden in het atrium. Oude tijden herleven! En op 5 juli werden de gasten verwend met een High Tea, verzorgd door Teunie de Smit. De foto’s staan achter elkaar.

Uitje Graanbuurt Giessenburg op 17 augustus

Nationale Ouderendag op 6 oktober. Er werden oudhollandse spellen gehuurd en heel fanatiek gebruikt. Daarna zorgde gastvrouw Mini met haar man en dochter voor een heerlijk 3-gangen lunch. Dat ziet er goed uit!

Kerstmorgen

We hadden een fijne kerstmorgen. De kerstcommissie had een mooi programma voorbereid. Lenie Blom, Riet van Wingerden en Nelly Bax deden ieder een declamatie. De samenzang werd begeleid door 3 muzikanten. Alles bij elkaar een sfeerrijke morgen. Bij het weggaan kreeg ieder ook nog een kerstpakketje.

Op 27 en 29 december gingen er 2 groepjes gasten de kerstinstallatie van Gerrit Pruijsen bewonderen. Geniet van de foto’s, het was prachtig.