Hoera, we gaan weer open!

Met inachtneming van de richtlijnen willen we het Inlooppunt weer openen. Woensdag 1 juli zal de eerste ontmoeting weer zijn. In de maanden juli en augustus zal er maar één ontmoeting in de week zijn, de ene week woensdag, de andere week vrijdag.

Alle (ons) bekende gasten krijgen een brief, waarin uw voorkeur en de eerste keer wanneer u verwacht wordt, vermeld staan. Hopelijk kunnen we alle wensen realiseren. Helaas kunnen we het vervoer van en naar huis niet waar maken vanwege de anderhalve meter regel. Hopelijk kunt u anderszins voor vervoer zorgen.

De man van Elly Visser, Henk, heeft prachtige schermen gemaakt. Daardoor kunnen we toch iets dichter bij elkaar zitten. Verder staan in de brief die u krijgt alle regels waar iedereen zich aan moet houden. Er zullen ook geen spelletjes gedaan worden.

We zijn heel blij met het vooruitzicht, dat we elkaar weer kunnen ontmoeten. Helemaal bijzonder, omdat we op 1 juli herstarten, terwijl we op 1 juni 2015 voor de eerste keer bij elkaar kwamen. Een viering van dit jubileum zit er echter helaas niet in.

Voor hen, die nog niet eerder in het Inlooppunt geweest zijn geldt, dat zij eerst informeren via tel.nr. 06 13371264* of en zo ja, op welke dag zij welkom zijn. We zouden graag gastvrijer zijn, maar we zijn gebonden aan het maximum aantal bezoekers. Via dit nummer kunnen reserveringen ook afgezegd worden. Mocht u op de andere dag dan de gereserveerde willen komen, informeer dan de dag ervoor even of er plaats is. Meestal zal dat ook zo zijn.

We verheugen ons erop u weer te zien en te spreken.

  • Let op, dit is niet het algemene Inlooppuntnummer!

Inlooppunt weer gestart

Er zijn op het moment van schrijven weer 2 ontmoetingen geweest en iedereen was erg blij elkaar weer te zien en te spreken.

Gelukkig is het allemaal goed gegaan en ging iedereen tevreden naar huis. Voor degenen, die nog aarzelden wellicht een aansporing om het nu toch maar te proberen. Belt u even naar het bovenstaande nummer (of het bekende nummer 06 41025706) om te reserveren. Ook als u een vaste dag heeft kunt u gerust even bellen of er plaats is op de andere dag; de ervaring van de 2 dagen tot nu toe is, dat er minder mensen dan mogelijk is komen.

Hartelijk welkom in vakantietijd op 15, 24 en 29 juli, 7, 12, 21 en 26 augustus 2020. Vanaf september hopen we weer 2x in de week bij elkaar te komen.

Hulpgastvrouw

Enkele weken geleden is mevrouw Hiwet Eyob begonnen als hulpgastvrouw in het Inlooppunt. Zij komt uit Eritrea en heeft een zoontje op de basisschool. Zij is als christen gevlucht uit Eritrea en hoopt bij het Inlooppunt te kunnen werken aan de Nederlandse taal. Hartelijk welkom Hiwet. Zij is er buiten de schoolvakanties.

Hiwet is bovendien een fijne aanvulling op de twee vrijwilligers, die altijd volgens rooster aanwezig zijn. Doordat het steeds drukker wordt kunnen we een paar extra handen wel gebruiken.