Hoera, we gaan weer open!

Met inachtneming van de richtlijnen willen we het Inlooppunt weer twee keer per week openen. Vanaf woensdag 2 september 2020 zijn de gasten op hun voorkeursdag welkom. Zij zijn dus 1 keer per week welkom, om overbezetting te voorkomen. Er hoeft niet gereserveerd of afgebeld te worden.

Er worden geen maaltijden gehouden; spelletjes kunnen worden gedaan met eigen meegebracht materiaal, dat weer meegenomen wordt naar huis.

Voor hen, die nog niet eerder in het Inlooppunt geweest zijn geldt, dat zij eerst informeren via tel.nr. 06 13371264* of en zo ja, op welke dag zij welkom zijn. We zouden graag gastvrijer zijn, maar we zijn gebonden aan het maximum aantal bezoekers.

We verheugen ons erop u weer te zien en te spreken.

  • Let op, dit is niet het algemene Inlooppuntnummer!

Inlooppunt weer gestart

Er zijn op het moment van schrijven weer 2 ontmoetingen geweest en iedereen was erg blij elkaar weer te zien en te spreken.

Gelukkig is het allemaal goed gegaan en ging iedereen tevreden naar huis. Voor degenen, die nog aarzelden wellicht een aansporing om het nu toch maar te proberen. Belt u even naar het bovenstaande nummer (of het bekende nummer 06 41025706) om te reserveren.

Hulpgastvrouw

Enkele weken geleden is mevrouw Hiwet Eyob begonnen als hulpgastvrouw in het Inlooppunt. Zij komt uit Eritrea en heeft een zoontje op de basisschool. Zij is als christen gevlucht uit Eritrea en hoopt bij het Inlooppunt te kunnen werken aan de Nederlandse taal. Hartelijk welkom Hiwet. Zij is er buiten de schoolvakanties.

Hiwet is bovendien een fijne aanvulling op de twee vrijwilligers, die altijd volgens rooster aanwezig zijn. Doordat het steeds drukker wordt kunnen we een paar extra handen wel gebruiken.