Uitje 11 augustus naar de Graanbuurt Vanwege de hoge temperaturen is het uitje naar de Graanbuurt niet doorgegaan. We hebben als alternatief spellen gehuurd en met ventilatoren erbij was de warmte goed te doen. We sloten af met friet van Marco en ijs van Pinokkio. Uiteindelijk toch een geslaagde dag! bekijk ook de foto’s.

Vanaf 16 maart staan de deuren van de ontmoetingsruimte van d’Altenaer weer voor onze gasten open. U bent weer welkom vanaf 10 uur, tot ongeveer kwart voor 12. Wij zorgen ervoor, dat de ventilatie aanstaat; bij mooi weer kan de deur ook een stukje open gezet worden. Ook de schermen zijn afwezig, we hopen ze ook niet meer nodig te hebben. Verder gaan we ervan uit, dat iedereen zo verstandig is om zich zo te gedragen, dat een eventuele besmetting niet kan plaatsvinden.

Zou u graag willen komen, maar vanwege fysieke problemen lukt dat niet meer, dan kunt u 06 13371264 bellen. U wordt dan thuis afgehaald en ook na afloop weer thuisgebracht.

Er kunnen (en daar hopen we ook op) weer nieuwe gasten bij. Probeer het gewoon eens en kijk of het iets voor u is. Vindt u het een beetje lastig om de eerste keer te komen, kom dan samen, bijvoorbeeld met een zoon, dochter, vriend of vriendin. Iedereen van elke leeftijd en achtergrond is bij ons welkom.

Er is een nieuwe foto toegevoegd van het huidige team. Zie bij ‘onder ons’.