Op zoek naar nieuwe contacten?

Dan is het Inlooppunt misschien een uitkomst voor u. Wij bestaan inmiddels al 8 jaar en vinden het een uitdaging om 2x per week gasten te ontvangen. Dat hoeft echt niet uit eenzaamheid te zijn, maar kan ook gewoon voor de gezelligheid. Wat er op zo’n morgen gedaan wordt? Vanaf 10 uur bent u welkom, dan is er koffie of thee met iets erbij. In de loop van de morgen wordt er ook nog fris aangeboden. Er kunnen spelletjes gedaan worden of gekletst met elkaar. Soms een gezamenlijke quiz of Bingo en 1x in de 2 maanden wordt de morgen afgesloten met een maaltijd, waar een (kleine) bijdrage voor gevraagd wordt.

We maken ook zo nu en dan een uitstapje met elkaar (zie in de fotogalerie de foto’s van voorgaande jaren).

Wat vooral belangrijk is: we kijken om naar elkaar. Bij ziekte of andere zorgen wordt er een kaartje gestuurd en iedereen wordt op de hoogte gehouden. Ook buiten de koffiemorgens ontmoeten sommige gasten elkaar bij hen zelf thuis. Zou u graag willen komen, maar vanwege fysieke problemen lukt dat niet meer, dan kunt u, liefst 1 dag van tevoren, 06 13371264 bellen. U wordt dan thuis afgehaald en ook na afloop weer thuisgebracht.

Er kunnen (en daar hopen we ook op) weer nieuwe gasten bij. Probeer het gewoon eens en kijk of het iets voor u is. Vindt u het een beetje lastig om de eerste keer te komen, kom dan samen, bijvoorbeeld met een zoon, dochter, vriend of vriendin. Iedereen van elke leeftijd en achtergrond is bij ons welkom. De inloopmorgens zijn op woensdag- en vrijdagmorgen vanaf 10 uur. Om ongeveer half 12 gaat iedereen weer naar huis. Heeft u behoefte aan een praatje, geef dat dan gerust aan bij onze gastvrouwen en gastheren.

In 2024 hopen we elke maandagavond in de oneven weken (dus week 3, 5, 7 enz.) geopend te zijn. Soms is het een gewone ontmoeting, soms sjoelen, quizzen, een film bekijken, etc. De koffie staat klaar om 19.30 uur en om ca. 21.00 uur gaan we weer op huis aan. U bent welkom in de ontmoetingsruimte van d’Altenaer, te herkennen aan de beachvlag en het stoepbord.

Zou u graag ’s avonds willen komen, maar wordt u belet door fysieke problemen, dan kunt u gratis vervoer aanvragen via 06 41025706. Verdere informatie ook via dit telefoonnummer.  

Er is een nieuwe foto toegevoegd van het huidige team. Zie bij ‘onder ons’.