Nationale Ouderendag 2019

Hoewel onze bezoekers niet allen ouderen zijn is er bij het Inlooppunt toch aandacht aan de Nationale Ouderendag 2019 besteed. Gastvrouwen Mia en Gea verrasten de bezoekers met speciale hapjes en een leuke attentie.

blijde gezichten bij de bezoekers

Afbeelding 1 van 4

‘Breien’ voor de herdertjestocht

Op verzoek van de PKN-gemeentes van Werkendam breien we (of haken, timmeren, knutselen, maken we kaarten) om op de avond van de Herdertjestocht te verkopen. De opbrengst is bestemd voor kinderen van ouders, die van de Voedselbank gebruik maken. Deze mensen moeten van een minimum rondkomen en hebben dus geen geld over om hun kinderen iets extra’s te geven.

Doet u mee met deze actie tegen kinderarmoede in Nederland, dan kunt u de gemaakte spullen thuis bewaren. Eind november geef ik door wanneer het meegebracht kan worden naar het Inlooppunt, waar alles verzameld zal worden en aan de commissie zal worden overgedragen. Hartelijk aanbevolen, ook de herdertjestocht zelf. Maak met elkaar afspraken om op vrijdag 13 december ’s avonds met elkaar de tocht langs bijzondere hoogtepunten uit het Kerstevangelie te maken. Hartelijk aanbevolen!

Stagiairs

In deze vakantie en in de herfstvakantie zullen er 2 jongens van de middelbare school een zogenaamde ‘snuffelstage’ lopen bij het Inlooppunt. Het zijn Twan Hoogendoorn en Mitchel Delleman. Beiden zijn zoon van een van de gastvrouwen. Soms zullen ze er samen zijn, soms alleen. De bedoeling is dat ze zo zelfstandig mogelijk functioneren om zo te kijken of het omgaan met ouderen iets is om in de toekomst te kiezen. Twan en Mitchel, een heel fijne periode toegewenst bij onze gasten.

-

Afbeelding 1 van 1

stagiairs Twan en Mitchel

Afscheid Twan

Twan Hoogendoorn rondde zijn maatschappelijke stage af op donderdag 24 oktober 2019. Hij vertelde, dat hij het erg naar zijn zin heeft gehad bij het Inlooppunt en dat de bezoekers erg aardig zijn. Van de begeleiding kwamen alleen maar positieve geluiden, zodat Twan een heel goede stage kon afronden. Veel succes gewenst bij je opleiding Twan! Natuurlijk waren er wat stoffelijke blijken van dank voor zijn inzet.

-

Afbeelding 2 van 8